Lifestyle- en voedingscoaching bij Jeroen Sport

Lifestyle- en voedingscoaching bij Jeroen Sport

Food and Lifestyle is ook werkzaam bij Jeroen Sport in Schiedam! Dit betekent dat u vanaf nu ook kunt sporten naast een voedingsadvies! Om een zichtbaar resultaat te ontwikkelen, is het van belang dat de voeding aangepast wordt op uw doelstelling. Laten we het zo zeggen: “Zonder een passend voedingsbeleid, kunt u trainen wat uw wilt, maar het zal niet baten!” Daarom biedt Jeroen Sport aan alle klanten los, of in pakketvorm, de mogelijkheid om je voeding aan te passen op je sportdoelstelling.

Wanneer u er voor kiest om bij Jeroen Sport te sporten is het van belang dat u naast sporten en rust ook goed op uw voeding let. De juiste voeding nuttigen, is een kunst die veel mensen eerst moeten ontdekken bij zichzelf. Wij noemen onze voedingsbegeleiding ook wel ‘een haalbare toepassing van een voedingsbeleid’ omdat wij u niet gaat vertellen wat u niet mag eten

Wij geloven in een gezonde manier van lijnen waarin minder calorieën genuttigd worden dan dat het lichaam verbrandt. Hierdoor kunnen wel alle benodigde voedingsstoffen genuttigd worden, alleen in een andere verhouding. Het voedingsbeleid moet een gebalanceerd onderdeel worden in uw leefpatroon. Daarom verwachten we een sportieve leefstijl in combinatie met de voorgeschreven adviezen!

Huidige situatie

Wij hebben een gedegen intake waarin we uit gaan zoeken wat uw gemiddeld/huidig eetpatroon is. Hiervoor vragen wij u een kleine week secuur alles op te schrijven wat u eet en drinkt. Hierdoor kunnen we tijdens de intake  (ca. 60 min.) Analyseren wat goed en fout gaat in het huidige eetpatroon.

Het advies gemaild en up-to-date

We maken een voedingsadvies dat is afgestemd op uw voedingsbehoefte. Dit laten wij zien door een weekschema, waarin per dag beschreven staat wat u kunt/moet eten. in dit advies zijn ook alternatieven verwerkt, wordt uitleg gegeven hoe het advies tot stand is gekomen en krijgt u tips en gerechten die passen bij uw leefstijl.

Coaching

Wij werken niet met een standaard app, wij werken face-to-face! Geen geautomatiseerd werk waarin je van een computer de complimenten krijgt. maar een gediplomeerd sportdiëtiste die je van tips kan voorzien en frequent met je afspreekt om de voortgang op te meten.

Wij bieden een serviceabonnement aan om onbeperkt voedingsbegeleiding voor een periode van 3 maanden. In deze maanden kunt u onbeperkt uw vragen stellen met betrekking tot uw sportvoedingsadvies. Dit geeft u de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan met het dieet en altijd een stok achter de deur te hebben. In het serviceabonnement zijn als extra ook meetmomenten opgenomen.
Prijzen voedingsbegeleiding

  • Eenmalig advies over sportvoeding: €60,-
  • Pakket lifestylecoaching, advies + 6 gesprekken: €225,-
  • Coachings-abonnement: €50,- per maand
  • 30 DAYS Challenge

NIEUW; 30DAYS CHALLENGE!!!

Op 1 September start de eerste 30DAYSCHALLENGE bij Jeroen Sport! Food and Lifestyle stelt daarbij het dagmenu op voor de 30 dagen, begeleidt u met het wegen & meten per week en Jeroen Sport zorgt voor alle sportfaciliteiten! Gedurende de 30 dagen wordt u intensief begeleidt en kunt u dagelijks vragen stellen! Lees hieronder meer over de challenge;

Er zijn een aantal manieren waarmee je jouw doelen kunt behalen. Getraind worden, op je voeding letten of zelf trainen. Alleen de vraag is vaak: “Heeft alles wat ik doe wel zin? En wanneer wel en niet?” Het heeft vaak wat langer nodig om te testen wat bij jouw lichaam werkt. Daarom willen wij in een periode van 30 dagen onze deelnemers testen, fysiek en mentaal, om erachter te komen wat wel werkt en wat niet.

VOORAF…

Kennismaking en metingen
Wij starten de challenge elke maand met een gezamenlijke bijeenkomst waarin alle deelnemers per groep bij elkaar komen. In kleine groepen zal een presentatie gegeven worden waarin de kern van de Challenge wordt uitgelegd, u vragen aan onze trainers kunt stellen. Ook ontmoet u natuurlijk uw groepsgenoten waardoor de basis van de groep gelegd wordt. Tijdens de meeting zal meteen de eerste gewicht- en omvangmeting plaatsvinden.

GEDURENDE 30 DAGEN

Een dagmenu voor een maand
Elke week krijgt u van onze diëtiste een dieet waarin elke dag volledig is uitgeschreven. In dit dieet is een x aantal calorieën berekent wat u dagelijks dient te nuttigen. Het menu is afgestemd op wat u lust, wat u zou moeten eten eventuele alternatieven.

Elke week meten
De groep waarin je de challenge doet, komt elke week op een vast moment bij elkaar om de wegingen en metingen te doen. Dan zijn er ook mogelijkheden om vragen te stellen met betrekking tot sport en voeding.

Zo vaak mogelijk sporten
Wij gaan er van uit dat u voorafgaand aan de challenge heeft berekend hoe vaak u kunt trainen. Wij verwachten een planning te kunnen maken wanneer u afspreekt om te komen trainen. Dit betekent niet dat u een personal training reserveert (hiervoor worden kosten berekend). Wel willen wij een stok achter de deur zijn voor onze klanten en hebben gemerkt dat afspraken maken zorgt voor een wederzijdse verwachting en structuur in uw week. Wij adviseren minimaal 3x per week te komen trainen.
Wanneer de gehele groep tijdens de startbijeenkomst aangeeft allemaal op een zelfde moment te kunnen trainen, ontvangt de gehele groep gratis een wekelijkse groepsbootcamp (circuittraining) van onze trainer.

TARIEVEN

Kosten 30DAYSCHALLENGE en meerprijzen
Eenmalig deelname Challenge: €125,- per persoon

+ Personal Training erbij: €40,- per uur
+ Buddy Training erbij: €50,- per uur (gezamenlijk zelfde moment trainen)

Looptijd trainingsprogramma
1 maand

Wil je meedoen? Mail dan naar info@foodandlifestyle.nl of schrijf je in via de website van Jeroen Sport!

Jeroen Sport