0f1f118d-5ab9-4313-9c66-7ccb14ce35cd.jpg

Organic tour met Love my Salad!

Geheel onverwachts kreeg ik een mail van Love my Salad met een uitnodiging voor een bezoek aan bioboeren in België. Wat een verassing, natuurlijk ging ik mee samen met veel andere gezellige bloggers!

We verzamelde al vroeg op Rotterdam centraal en we vertrokken naad Hasselt, hier kregen we op de akkers uitleg over het oogsten van prei, knolselderij, boerenkool en pompoen! Daarna mochten we zelf de groente oogsten!

img_1649.jpg

We stapte daarna de bus weer in en gingen heerlijk lunchen bij Le Pain Quotudien in Hasselt. We kregen een leuke presentatie over wat biologisch precies inhoudt en over leuke trends rondom biologisch en duurzaam. Erg interessant en het zette me zeker aan het denken.

img_1677.jpg

Na de lunch gingen we naar boerderij winkel ‘De Wroeter’ om vervolgens producten te kopen voor ons avondeten. Een mooie locatie met een boerderijwinkel, een pluktuin én een bakkerij.

img_1710.jpg

Om de dag in stijl af te sluiten vertrokken we naar Kasteelhoeve de Kerckhem om in groepen heerlijke gerechten te maken! Zelf ging ik aan de slag met boerenkoolchips! Het was een geweldige en meer dan geslaagde dag, nogmaals bedankt Love my Salad! Hieronder nog een paar mooie foto’s!

img_1740.jpg

img_1716.jpg img_1721.jpg img_1725.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *