Over Food and Lifestyle

IMG_9240-0.png

Food and Lifestyle: Eveline is opgeleid als (sport)diëtiste en heeft Voeding en Diëtetiek gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam waar ze tevens ook de post- HBO opleiding sportvoeding heeft afgerond. Voor deze opleiding heeft ze de opleiding Sport & Bewegen gevolgd in Rotterdam wat ze heeft afgerond als Sport- en bewegingsmanager. Eveline werkt naast Food and Lifestyle ook bij Ampelmann in Delft.

Tijdens haar studie heeft ze advies gegeven bij AFC Ajax en bij verschillende bedrijven zoals bij een sportschool en bij MooVZ. Momenteel werkt ze mee aan projecten zoals voor JOGG in Vlaardingen waarbij ze o.a. JOGG Vlaardingen op de kaart zet. Ook geeft ze voorlichting aan zowel kind en ouder over gezond eten en bewegen voor de Gezondheidsroute in Amsterdam en geeft ze onder andere persoonlijk (sport) voedingadvies  en aan werknemers op kantoor. Sinds kort verzorgd ze ook (afhaal)maaltijden voor mensen die laat thuis zijn, weinig tijd hebben om te koken maar wel graag gezond willen eten.

Op deze website kunt u dan ook terecht voor een persoonlijk voedingsadvies en een gezonde leefstijl. Overal wordt aangeraden om gezond te eten en voldoende te bewegen maar wat is eigenlijk gezond? En hoe kunt u gezond eten? Gezond wil zeggen gevarieerd eten met veel groente en fruit, weinig verzadigd vet en voldoende bewegen. Dit is geen moeilijk ‘dieet’ maar dit zou ook uw nieuwe leefstijl kunnen worden! Hierdoor gaat u zich fitter voelen en krijgt u meer energie! Wilt u meer informatie over een gezonde leefstijl of wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk advies neem dan gerust contact op.

Ook voor een voorlichting bij u op kantoor, de sportschool, vereniging, school of andere plek kunt u terecht bij Food and Lifestyle. Op deze site vindt u ook recepten, een blog over voeding en kunt u terecht voor verse maaltijden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Volg Food and Lifestyle dan via:
Instagram; @foodandlifestylenl
Twitter; @foodandlifestyle of Facebook; @foodandlifestyle
Voor vragen kunt u mailen naar : info@foodandlifestyle.nl