Havermout- pannenkoeken met bosbessen

Heerlijke gezonde havermout pannenkoeken als ontbijt of lunch!

(null)

Wat heb je nodig (voor 6-7 pannenkoekjes):

• 75 gram bosbessen (vers/diepvries)
• 35 gram havermout
• 1 banaan
• 1 ei
• klein scheutje amandelmelk
• (1 eetlepel honing of kaneel)

De bereiding:

Vermaal de havermout in de keukenmachine of blender. Voeg vervolgens de banaan en het ei toe. Klop dit even goed door en voeg dan wat (amandel)melk toe om het beslag te verdunnen. Naar smaak wat honing en/of kaneel toevoegen.

Schep het beslag met bijvoorbeeld een jus lepel in de koekenpan en maak kleine rondjes. Wacht even totdat er belletjes ontstaan en draai de pannenkoekjes voorzichtig om! Voeg de bosbessen* toe en eventueel wat poedersuiker! Eetsmakelijk!

* als je bevroren bosbessen gebruikt laat ze dan even ontdooien in heet water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *