Recept: kabeljauw met parmezaanse kaas en gegrilde groente

Een heerlijk recept van kabeljauw met parmezaan en gegrilde groente!

Wat heb je nodig? (voor 2 personen)

  • 2 stukjes kabeljauw
  • 3 tomaten
  • 1 aubergine
  • knoflook
  • parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • Bijgerecht: couscous/ risotto of rijst

Wat moet je doen?

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de kabeljauw op een stuk bakpapier op de bakplaat. Strooi er wat zout en peper overheen en rasp wat parmezaan over de kabeljauw. Bereid apart de couscous/risotto of rijst. (null)

Snijd vervolgens de tomaat, ui en aubergine in blokjes en  zet een pan op het vuur. Zet de kabeljauw 10 minuten in de oven op 180 graden. Doe wat olijfolie in de pan en voeg de geperste knoflook toe, laat dit 1 minuut bakken. Voeg vervolgens de tomaat, aubergine en ui toe. Even een aantal minuten wokken en klaar! Haal de kabeljauw uit de oven en schep hier de groente overheen! Je kunt hier lekker couscous of risotto bij eten!

(null)

Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *