Recept; blondies met frambozen en witte chocola

IMG_2007.JPG

Zoals beloofd mijn recept van de blondies die ik afgelopen weekend heb gemaakt! Ze zijn niet zo gezond maar wel erg lekker! Maar dat mag natuurlijk ook weleens! Je kunt naar smaak de hoeveelheid chocolade aanpassen, zelf heb ik 1 reep gebruikt, dat vond ik wel genoeg maar wil je meer witte chocolade smaak? Dan kun je 2 repen chocolade toevoegen.

Wat heb je nodig?

  • 3 eieren
  • 115 gram gram kristalsuiker
  • 150 gram boter
  • 100 gram bloem
  • 1 reep witte chocolade (75 gram)
  • 100 gram frambozen

De bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Klop de eieren los in een kom, voeg de bloem en suiker toe en roer dit goed door tot er een egaal mengsel ontstaat. Verhit vervolgens de roomboter in een pannetje en voeg zodra dit helemaal gesmolten is de chocolade toe. Roer het mengsel goed door zodat de chocolade helemaal gaat smelten. Voeg dan het chocolade mengsel toe aan het eimengsel. Even goed doorroeren zodat er geen klontjes ontstaan. Doe vervolgens bakpapier in een vierkante ovenschaal of in een bakblik en voeg het blondie- mengsel toe. Verdeel alles goed over de bodem, als het goed is, is de vorm ongeveer voor 2 cm gevuld. Doe dan de frambozen erin en zet de blondies vervolgens 15 minuten in de oven. Open de oven dan en prik er even in met een vork, als het deeg niet aan de vork blijft zitten is de blondie gaar! Even af laten koelen en in vierkante stukjes snijden! Geniet ervan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *