Flavoured- water

Flavoured- water

Wat drink je eigenlijk met dit zomerse weer tegen de dorst? Zelf ben ik niet zo’n fan van frisdrank en bovendien zit daar zoveel suiker in dat je het geen dorstlesser kunt noemen. Ik drink altijd al veel water maar soms heb ik weleens trek in iets anders en bovendien ben je vaak ‘saai’ als je tegen iemand zegt dat je water wilt.

Daar moet dus verandering in komen! Het is dan misschien nog niet zo populair als in Amerika maar toch zie je het steeds vaker; water wat zeker niet saai is. Je eigen ‘flavoured- water’ met vers fruit en ook nog eens zelf gemaakt. Het voordeel is dat het weinig calorieën bevat, het er leuk uit ziet en ook nog eens heerlijk smaakt!
Je kunt van alles combineren, denk bijvoorbeeld aan: citroen- munt, sinaasappel, kiwi- limoen, framboos- limoen en ananas- munt. Je kunt ook ijsblokjes maken met bijvoorbeeld citroen en munt erin.

Ga gewoon eens wat verschillende soorten fruit in combinatie met munt proberen en geniet van je drankje tijdens het zomerse weer! Het is gezond, lekker en helpt ook nog eens goed tegen de dorst! Nu maar hopen dat het ook snel op een terrasje te bestellen is; het drankje van 2014; Flavoured water!

20140525-222402.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *