Hello fresh box

HelloFresh-Box

Er zijn tegenwoordig heel wat bedrijven waarbij je een box kunt bestellen met verse producten zo ook van HelloFresh. Alweer een aantal weken geleden werd onze eerste HelloFresh box bezorgd. Een super handig concept waarbij je kunt kiezen uit de standaard of vegetarisch box en natuurlijk het aantal personen waarvoor je de box wilt bestellen. De box wordt geleverd met bijna alle producten en verschillende recepten om de inhoud van de box te kunnen bereiden. Je hoeft alleen maar wat basic producten zoals zout/peper/olie/balsamico/mosterd/boter/bloem in huis te hebben. Ideaal voor als je eens wat nieuwe recepten wilt proberen maar weinig inspiratie hebt maar ook natuurlijk voor als je weinig tijd hebt om boodschappen te doen. Wil je ook eens de box bestellen? Mail dan nu naar food and lifestyle voor de kortingscode van 20 euro korting op je eerste bestelling! Let op; je moet minimaal 2 keer de box bestellen als je de code wilt gebruiken maar dit kan ook een aantal weken later. Hieronder één van de recepten uit de box van September.

CIMG9700

Recept: Vispakketje met zoete aardappelpuree en kruidige bloemkool

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 1 Kleine bloemkool
  • 3 bataat aardappelen
  • 2 stukjes koolvis
  • 1 citroen
  • Koriander
  • Olijfolie
  • Mosterd
  • Zout/peper

De bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden en zet vervolgens een pan op het vuur en vul deze met een klein laagje water. Snijd de knoflook fijn (of gebruik een knoflookpers) en snijd of breek de bloemkool in kleine stukjes.

Was de citroen, rasp wat van de schil af en pers de citroen uit.Verhit in een wok wat olijfolie en bak de bloemkool met de curry kruiden, de helft van de knoflook, 100 ml water en eventueel peper en zout. Laat dit met deksel op de pan circa 20 minuten stomen of tot de bloemkool gaar is. Voeg halverwege de citroenrasp toe.

Schil ondertussen de bataat en hak de koriander fijn. Stoom vervolgende de bataat afgedekt, 10 minuten in de pan met een laagje water en giet daarna af. Leg allebei de koolvis stukken op een stukje aluminiumfolie en bestrooi met de overige knoflook, 1/3 deel van de koriander, peper en zout. Besprenkel hierna de helft van de olijfolie en wat citroensap over de vis. Vouw het vispakketje dicht en bak dit in 10 minuten in de oven gaar.

Stamp vervolgens de bataat met de mosterd, de rest van de olijfolie, 1/3 deel koriander, peper en zout tot een puree.

Schep de overige koriander door de bloemkool en verdeel dit over de borden. Serveeer de bataatpuree en koolvisfilet apart.

CIMG9703Vispakketje met zoete aardappelpuree en kruidige bloemkoolIMG_4316.JPG

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *