img_5288.jpg

Verkoelende ijskoffie op deze zomerse dag!

Begin jij je dag ook altijd met koffie? Zelf vind ik het heerlijk om tijdens of na het ontbijt koffie te drinken! Niet alleen om wakker te worden maar ook omdat ik er echt van kan genieten. Om er van te genieten moet het natuurlijk wel lekkere koffie zijn vandaar dat ik dit ook graag met jullie wil delen! Een paar weken geleden tijdens de lancering van Aroma Club kreeg ik een berichtje of ik de koffie wilde proberen! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen en meteen nam ik een kijkje op de website wat een mooie overzichtelijke site met een nieuw concept; een koffie abonnement.

Bij Aroma club kun je namelijk een een koffie abonnement afsluiten, weer eens iets anders dan de maaltijd, kleding of beauty boxen. De koffiebonen zijn afkomstig uit Colombia en Brazilië en worden zodra je besteld vers gebrand en binnen 48 uur bij je thuisbezorgd, echt makkelijk en superlekker!

Zelf hebben we nog niet zolang geleden een nieuw koffiezetapparaat gekocht waarmee je misschien een beetje ouderwets maar heerlijke filterkoffie zet!

IJskoffie

Omdat het nu eindelijk echt zomer is en het eigenlijk iets te warm is voor gewone koffie maak ik graag ijskoffie!

Hieronder een makkelijk en snel recept!

Wat heb je nodig?

  • 2/3 halfvolle melk
  • 1/3 verse koffie
  • IJsblokjes

Zet als eerst verse koffie, vul vervolgens je glas met ijsblokjes en vul je glas voor 2/3 met melk! Als laatste voeg je 1/3 koffie en een rietje toe en klaar! Je kunt de ijskoffie ook nog lekkerder maken door het ijs en de melk in de blender te doen en daarna de koffie toe te voegen! Geniet ervan!

Hou dat de komende weken Instagram in de gaten voor een leuk winactie in samenwerking met Aroma Club! De actie is inmiddels verlopen en gewonnen door Stephanie van Meurs!

Geniet van je koffie en deze zomerse dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *